marți, 4 ianuarie 2011

ETICHETA COSTUMULUI

0 comentarii

CE SIMBOLIZEAZA PICTOGRAMELE DE PE ETICHETA COSTUMULUI?


Este indicat ca la orice curatare a produselor achizitionate sa respectati eticheta producatorului cu instructiunile de intretinere. Alaturat gasiti semnificatia simbolurilor.
  • Lana este materialul ideal pentru un costum de durata. Acest material permite o respiratie optima a pielii, este durabil, are un aspect placut, iar raportul calitate pret este extrem de satisfacator. Lana este indicata celor ce poarta in mod regulat costume barbatesti. Pentru primavara, vara si toamna, daca doriti sa optati pentru materiale usoare din lana, fine si elegante, puteti alege "High twist", "100" sau "Super 110". Denumirile diferite sunt date de numarul de rasuciri ale tesaturii fata de numarul standard de 60-80 rasuciri.
  • Cele mai cunoscute tipuri de materiale realizate din lana sunt:
    • Tweed - este un material greu, gros, ideal pentru iarna. Este alegerea cea mai buna daca optati pentru o tinuta conservatoare si aveti o constitutie atletica.
    • Flanel - este mai usor decat tweed-ul, este durabil si se pastreaza foarte bine in timp. In prezent, materialul este intrebuintat mai mult la realizarea lenjeriei de noapte datorita suprafetei pufoase si moi a materialului. Acest material este ideal pentru tinute de exterior, in special pentru cele de toamna.
    • Tropical - este un material usor ce se gaseste in culori deschise. Este indicat pentru tinutele de vara. Va mentionam ca acest material se sifoneaza usor.
    • Stofa - este materialul ideal in garderoba oricarui barbat. Daca doriti o garderoba cu un numar restrans de costume va recomandam tesaturile cu grosime medie. Stofa este ideala pentru cei care calatoresc deoarece este un material foarte durabil ce se mentine foarte bine in timp. Va precizam ca gabardinele sunt rezistente la multiple spalari, sunt indicate oricarui sezon, iar grosimea lor variaza in functie de tesatura.

0 comentarii:

Contact

Totalul afișărilor de pagină